tiistai 26. kesäkuuta 2012

6. Arabi laitsalle!

En jaksanu edes Touhoa ratsastaa, joten sillä oli vapaa päivä, koska olin vaan koneella tallissa. No, lähdin sitten hakemaan Touohon sisälle ja harjasin sen. Sitten laitoin fleeceloimen päälle ja vein sen kauemmas laitumelle. Tällä kertaa ratsastin sen sinne päitsillä. Se arabi tuli juuri samaan aikaan laitumelle ja pari kuvaakin taisi kaveruksista tulla. Touho oli ihan innoissaan ja se arabi katto sillee pää vinossa "Miks toi juoksee yksin?". Ehti ne ennen Touhon juoksentelua vähän haistellakin toisia.


Arabin omistaa siis Johanna Heinola, jonka pari muutakin heppaa asustelee meillä. Tai oikeastaan kolme muuta heppaa. Arabin nimi on Shakira, niin kuin meidän welshikin ♥.

Shakira sai siis hoitajan, Sofian. Puhun meidän Shakirasta. Sofia tulee meille perjantaina ja hoitaa silloin Shakiran. Katotaan lopettaako Sofia sen hoidon kesänlopussa, kun sen serkku tulee niille ja sillä on leiri heti ens viikolla. Mun mielestä olis kiva olla silleen, että se niitten kahen (vai kolmen?) viikon päästä alkais hoitamaan sitä taas.

Sofia hox!

Voisitko ens viikolla käydä liikuttamassa ja hoitamassa Shakiran?
Päivät olisi keskiviikko (4.7.) ja torstai (5.7). Olemme kisoissa. Jos mahdollista voisitko jopa lauantaina (7.7)?
Keskiviikkona voisitko ratsastaa myös Lordin (4.7)?
Lordi on kiltti. Ratsastaessa sillä on virtaa, mutta ei lähde käsistä.

Keskiviikko 4.7: Shakira - Ilman satulaa mielellään ihan kevyesti. Lordi - Satulalla tuuppailua :)
Torstai 5.7: Shakira - Koulua (satulalla)
Lauantai 7.7: Shakira - Esteitä, jos haluat. Myös tuuppailu käy. Nalle - Taluttele vähän kentällä ja tee maastakäsin harjoituksia (taluttelu riittää).

Ilmoita, jos sopii tai ei sovi =)

4 kommenttia:

  1. Minun puolestani sopii, mutta kysyn äitiltä ja iskältä vielä :D

    VastaaPoista
  2. minkä rotunen lordi on? (': ja vuii kuinka söpöjä ponskit ovat!

    VastaaPoista