lauantai 23. kesäkuuta 2012

2. Touhottajat laitumella

Touho vietiin Aikun ja Topin seuraksi kesälaitumelle. Meinasin jäädä Touhon alle, kun se kiisi vinkkaan. No ainakin meni sinne! :D Ajettiin sitten kohti kesälaitumia. Touho touhotti siellä vinkassa olin sillee "Huhhuh!" koko ajan, kun oli kuuma, mutta tuuli alkoi viilenemään iltaa kohti. Kun oltiin perillä otin Touhon pois vinkasta ja talutin sen kesälaitumelle. Ooteltiin Aikkua ja Topia, kun he tulivat päästettiin kaikki yhtä aikaa irti. Ne lähti täyttä laukkaa keskelle laidunta, jossa ruoho oli parhaimmillaan. En ottanut kuvia, koska en halunnut kuvata Touhon peppua, kun se laukkasi. Tuli siellä pari pukkiakin, mutta Topilta ei tullut. Aikku on kyllä niin söpö ♥, vaikkei meidän Touhoa voita kukaan suokki ♥.



Kertokaa mitä pidätte kuvien koosta. Kannattaako olla pienempi?

Sitten ajettiin takaisin kotiin ja lähdin heti hakemaan Noran kans Kingiä ja hänen hevostaan Heppua. Nea (pikkusiskoni) otti Nallen. Minä olin ensimmäisenä, sitten oli Nea ja Nalle ja viimeisinä oli Nora ja Heppu. Tallissa hoidin Kingin ja Nea Nallen. Lähdin ratsastamaan Kingillä kentälle. Hypättiin pientä rataa, jota Norakin pari kertaa taisi lopussa hypätä. Korkeimmiltaan se oli vain 90cm. Olisi tehnyt mieli hypätä korkeempaa, mutta ei siinä oikeen mahtunut, kun meidän kentä on niin pieni, mutta sitä laajennetaan. Kingi meni tosi hyvin, vaikka vauhtia löytyi paljonkin. Loppukäynnit käytiin kävelemään maastossa, johon liittyi Nea Nallen kanssa. Nea teki alkuverkat minulle ja sitten hyppäsin kyytin itse. Ihme ja kumma, kun Nea oli saanut Nallen pyöristymään niin hyvin ja todella reippaaksi, joka on todella hyvä. Hypättiin sitä samaa rataa 70cm, koska Nallella ja minulla on tulossa kisat. Huomenna onkin ne kisat siellä yksityistallilla.

Haluaisitteko te, jos Touho tekisi oman postauksen?
Taidan tehdä sen Touhon varustepostauksen :)

2 kommenttia:

  1. Juuu touhopostaus(: ja kuvat on just sopivia, ei ainakaan pienempiä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Teen sen kunhan kerkeän :) En sitten pienennä niitä, joka minustakin olisi vähän huonompi, sillä ne näkevät noin tuosta hyvin ;)

      Poista